image image image image
 
 

Sigle

Despre noi

BeatSadness.com (Binedispus.ro pentru varianta română) este site-ul internațional de prezentare al rezultatului proiectului de cercetare “Dcombat: O intervenție computerizată cu rol preventiv și terapeutic pentru depresie”, finanțat prin mecanismul financiar al spaţiului economic european (SEE) 2009-2014 şi bugetul de stat al României.

  • Număr grant: EEA-JRP-RO-NO-2013-1-0358
  • Număr contract 12 SEE/30.07.2014
  • Valoarea grantului: 700000 Euro.
  • Perioada grantului: Iulie 2014 - Mai 2017
  • Instituția gazdă: Departamentul de Psihologie Clinică și Psihoterapie / Institutul internațional pentru studii avansate în psihoterapie și sănătate mentală aplicată, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, România
  • Director de proiect: Cezar Giosan, PhD

Parteneri internaționali în proiect:

Citiți protocoalele publicate ale studiilor aici și aici.

Vizitați site-ul original al acestui proiect.

 

 

 

Output

O echipă multidisciplinară de cercetători, psihologi, programatori și web designeri, au creat o platformă online, personalizabilă și disponibilă pe mai multe tipuri de dispozitive. Platforma include aplicații specifice ce asigura funcționalitatea ei pe diferite suporturi  (telefoane mobile, tablete, computere) și prezentarea conținuturilor (materiale informative și exerciții interactive) într-o manieră care incorporează și se adaptează preferințelor și particularităților diferiților utilizatori.

Eficiența platformei în tratamentul și prevenția depresiei a fost investigată în cadrul a două studii clinice randomizate preliminare.

Aplicațiile mobile ("app-uri") sunt disponibile pentru iOS (engleză și română) and Android (engleză și română).

Vedeți screenshots ale aplicației mobile versiunea românească aici.

 

Sigle

 
image image
 

Binedispus.ro
Un "app" pentru tratamentul depresiei

image